Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2009

Δημοτικές κυνομαχίες

Την Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου διάβασα στον ΒΗΜΑτοδότη (σελ. Α32):

O εικονιζόμενος στο σκίτσο κ. Π.Φασούλας και το δημοτικό συμβούλιο του Πειραιά αποφάσισαν να αποχωρήσει ο δήμος από τον Περιβαλλοντικό Σύνδεσμο Δήμων Αθήνας- Πειραιά (ΠΕΣΥΔΑΠ) με το αιτιολογικό ότι ο σύνδεσμος δεν κάνει τίποτα για τα ζώα. Μαθαίνω ότι στον σύνδεσμο δεν τους άρεσε που ο κ. Φασούλας τους «έριξε στα σκυλιά». Αρχισαν έτσι να διαδίδουν φήμες για δήθεν έλλειψη ευαισθησίας του δημάρχου για τα αδέσποτα.

Στο λιμάνι αδιαφορούν για τις αντιδράσεις, αλλά λένε ότι ο δήμος σε συνεργασία με τη Νομαρχία Πειραιά (και ενδεχομένως με συνδέσμους πολιτών, όπως μαθαίνω) θα δημιουργήσει δικό του σύνδεσμο δίκτυο για το περιβάλλον και θα φροντίσει σωστά τους καλύτερους φίλους του ανθρώπου.


Από τη μία πλευρά είχα την είδηση αυτή, ενώ από την άλλη πληροφορήθηκα από κάποιους κυνόφιλους του Πειραιά ότι "ο Φασούλας -ή καλύτερα κάποιοι άλλοι, γιατί ο ίδιος είναι απών- θέλουν να σκοτώσουν όλα τα αδέσποτα" (sic και ξανά sic). Γνωρίζω πως κάποιοι κυνόφιλοι κύριοι ανήκουν στον χώρο του αντιπολιτευόμενου συνδυασμού του Δήμου, ο οποίος πολιτικά πρόσκειται στη Ν.Δ. και συλλέγουν υπογραφές κατά της ενέργειας του δημάρχου. Κάθε μορφή διαμαρτυρίας είναι θεμιτή, αλλά -εν προκειμένω- για ποιον γίνεται, για τα αδέσποτα ή για την επιστροφή του Πειραιά στην αγκαλιά της ΝΔ; Υποψιάζομαι ότι κάποιοι κάνουν πολιτικό παιχνίδι στην πλάτη των καημένων αδέσποτων. Αυτό είναι θλιβερό.

1 σχόλιο:

talisajackel είπε...

titanium necklace - titanium-arts.com
This gem from titanium anodizing the Stone titanium wedding bands Age titanium tv apk China rainbow titanium is the most valuable jewelry in Asia. This gem was the grade 23 titanium most valuable Chinese gem in Asia!